} 2018 Lamborghini Huracan Superleggera ~ Svijet Automobila

subota, 15. srpnja 2017.

2018 Lamborghini Huracan Superleggera

 Lagana verzija Lamborghinijevog Huracanovog superautora - stoga naziv, superleggera (što znači "super svjetlo"). Agresivan prednji razdjelnik ovog prototipa i velika fiksna stražnja krila obećavaju agresivni aerodinamički paket usmjeren na stazu. Također bi se trebao pohvaliti nadograđenim kotačima, gumama i kočničkim komponentama kako bi se upotpunila tvrđa suspenzija. Ono što neće imati je standardni Huracán LP610-4 sistem s pogonom na sve kotače, budući da će jednostavnije i laganije svjetlo zadnjeg pogona LP580-2, predstavljeno prošle godine
, sigurno biti osnova za novi Huracan Superleggera.
Uklanjanje Huracan LP610-4 alata s pogonom na sve kotače kako bi se stvorio pogon na stražnjim kotačima LP580-2 samo je olakšao Huracan za 73 kilograma. Da bi smanjio težinu, potrebno je ekstremnije prehrane. Huracan Superleggera vjerojatno će upotrijebiti puno ugljičnih vlakana - vjerojatno Lamborghinijeve vlastite krivotvorene raznolikosti - i značajno oduševljenog interijera bez luksuznog imenovanja korištene u standardnom Huracanu.
Platforma: Superleggera će koristiti istu šasiju od srednjeg motora kao standardni stražnji pogon Huracán LP580-2, ali sa smanjenom masom zahvaljujući ugljičnoj vlaknini u tijelu i kraći popis opreme. S naglaskom na visoke performanse nad krstarenjima u stilu Superleggera se ne očekuje da će stvoriti Spyder varijantu. Kratki popis standardne i neobavezne opreme također će smanjiti težinu na minimum.


Snaga: 5.2-litreni V-10 bio je prebačen na 573 konjskih snaga za primjenu u stražnjem pogonu LP580-2, ali očekuje Lamborghini da ide u suprotnom smjeru s modelom Superleggera. Više mišića od standardne, Huracanove 602 konjske snage na sve kotače Huracan trebao bi biti na izborniku, a standardni sedmerostepenski automatski kvačilo ostaje jedini izbor za prijenos. Već godinama nismo vidjeli lampu Lambo.

Natjecanje: Ferrari 488GTB, Ford GT, McLaren 675LT, Porsche 911 GT3 RS.

Procijenjeni dolazak i cijena: Gledajte da Superleggera stigne negdje u 2017. godini - s MSRP-om koji odražava značajnu premiju nad početnom cijenom Huracán LP610-4 od 242.445 dolara. Sumnjamo da je 300.000 dolara izuzeto, što bi popunilo neko široko otvoreno područje između Huracana i 400.000 dolara plus Aventadora.


0 komentari :

Objavi komentar

Podijelite: