} BMW serija 8 će biti vraćena - concept ~ Svijet Automobila

četvrtak, 11. svibnja 2017.

BMW serija 8 će biti vraćena - concept


Prošle godine u Villi d'Este, BMW-ov Adrian van Hooydonk rekao je tvrtki TG.com da kao tvrtka BMW stalno "želi proširiti raspon" kao što smo to učinili u prošlosti. Gledamo u svakoj prilici, a možda i Serija 8 može biti takva prilika ".

Sada šef BMW-a Harald Krüger naglasio je da će se serija 8 vratiti, stižući 2018. godine kao "pravi luksuzni sportski kupon". Danas prvi put vidimo kako bi mogla izgledati potpuno nova Serija 8, preko ove sjenovite crte konceptnog automobila koji će biti otkriven krajem ovog mjeseca.

BMW-ov sada poznati teren Ville d'Este - "that achingly cool" luksuzni koncert show održan na obalama gorko raskošnog jezera Como - održat će premijeru koncepta 8 serije Coupe.

Obećani smo uobičajenim trima "beskompromisne dinamike" i "savremenog luksuza". "BMW serije 8 Coupe će se temeljiti na našoj tradiciji luksuznih sportskih coupesa i dodati pravi sanni automobil u našu liniju", dodao je Krüger. Naravno, vozit će se s Mercedes-Benzom S-Class Coupeom; BMW-ova reinvencija vrlo dobro osmišljenog automobila iz njegovog stražnjeg kataloga.

0 komentari :

Objavi komentar

Podijelite: