} Novi električni Golf 7e ~ Svijet Automobila

petak, 12. svibnja 2017.

Novi električni Golf 7e

Ako trenutno niste vlasnik VW Golf GTI Clubsport S) jer niste napravili listu čekanja ograničenog izdanja i uopće ne volite benzinske automobile, a onda se radujte. Ovo je odgovor.

Rad tunera Revozport - ko zna nešto o brzom Golfu - to je električni VW e-Golf s nekim trkaćim igračima na njemu. Upoznajte britva 7E.

Tu je novi aerodinamički profil s spoilerima i razdjeljivačima od ugljičnih vlakana i lijepih malih ronilačkih ploha ispred, kao Porsche 911 GT3 RS 4.0.

Možda ćete primijetiti pad suspenzije, s podesivim KW "coilovers ". Također je ugrađen puni gumb sigurnosnih značajki. Jedni od njih su:  kavez za valjkanje, šesteronaponski kabel, olovka za vuču i aparat za gašenje požara. Kako skloni električni automobil da zapali vatru, nismo sigurni; Nakon svega, nema benzina. Dobro je znati da su tamo ipak, zar ne?
Sa svim tim mehaničkim nadogradnjama, možda mislite da razbojnik 7E izbacuje snagu kao Tesla. Nažalost nije. Nepromijenjeno je od standardnog e-Golfa.

No, unatoč skromnom 113 bhp (to se temelji na pre-facelift e-Golfu), to je iznenađujuća brza stvar u urbanim sredinama.  Može li to konačno biti konjsko vozilo koje vam omogućuje da izbjegnete zastrašujuće gubitke goriva u trkačkim krugovima? Ili je električni trkači automobil koji je jednostavno previše manji od svijeta velikog novca Formula E?




Podijelite: