} Novi BMW m5 sa pogonom na sva četiri točka ~ Svijet Automobila

srijeda, 17. svibnja 2017.

Novi BMW m5 sa pogonom na sva četiri točka

 Imamo velike vijesti iz BMW-a. Mnogi od vas će željeti voziti ovaj automobil. Nakon 32 godine M5 s pogona na zadnjim točkovima, njemački proizvođač odlučio je poslati snagu na sva četiri točka za svoj novi super BMW.




Nema sumnje da će držati korak s novim, Mercedesom-AMG E63 pogonom na sva četiri točka. Ali, baš kao Mercedes E63, možete onemogućiti napajanje snage na prednjim točkovima kako bi se omogućilo velike poslastice na vaš zahtjev.

Posjeduje  4,4-litarski V8 motor - sa 592 konjskih snaga M5 natjecateljskog paketa - automobil zadaje preko 4WD preko BMW XDrive sustavs. Međutim, rečeno  je da to još uvijek dopušta neko klizanje, jer je prednaponirana i samo privlači prednje točkove u igru kada  ne mogu fizički staviti više snage na cestu.


Ali ako želite da se automobil kreće okolo, pritisnete DSC prekidač koji vam daje mogućnost od tri načina rada: 4WD, 4WD Sport i 2WD. 4WD je sve o maksimalnoj vući. 4WD Sport je usmjeren prema brzom korištenju. I 2WD je za sve te huligane vani koji žele spaliti zadnje gume.

0 komentari :

Objavi komentar

Podijelite: