} Novi Dodge Demon ~ Svijet Automobila

srijeda, 24. svibnja 2017.

Novi Dodge Demon



Za kraljevski iznos od 84.995 dolara, možete se počastiti novim 808 konjskih snga Dodge Challenger SRT Demonom. Taj Demon - onaj koji je najnezgodniji proizvodni mišićni automobil koji je svijet vidio.
To je više od 20 tisuća dolara u odnosu na već prilično otrcane Dodge Challenger SRT Hellcat.  Za samo jedan dolar, možete odabrati opciju "Demon Crate" i zato što je samo jedan dolar (iako vrijedan 6.410 dolara), zaista želite. Otvorite navedeni sanduk, a dobivate dva uska prednja kotača, performanse ECU s visoko oktanskom kalibracijom goriva, zamjensku ploču s instrumentima, personaliziranu identifikacijsku oznaku, filtar za zrak s performansama, dva ventila i prozirne ploče za prtljagu. Zatim dobivate alate: hidrauličnu podnu utičnicu, bežični udarni ključ s punjačem, moment ključ, mjerač pritiska  u gumama i torbu za alat.
Primijenite ove stvari na vaš sjajni novi Demon i otključat ćete 6,2 litreni HEMI V8 puni 840 konjskih snaga i 770lb  okretnog momenta, omogućujući vam - gdje god je to moguće, naravno, - da replicira Demonovu Ginisovu svjetsku rekordnu sposobnost da učini prednja strana -ručna kočnica. 
Demon dolazi samo s prednjim vozačevim sjedalom, ali ako želite dovesti prijatelja za zabavu tijekom leta, njihovo sjedište će vas koštati samo jedan dolar. Koža na zadnjemsjedalu i tepih? Opcija 1$
Nevjerojatno, zar ne? Dodge priznaje da je 85.000$ "puno novca i značajno povećanje nad Challenger Hellcat", ali Demon nosi ne samo performansu, već i značajke i ekskluzivnost (ona se gradi u ograničenom broju).
Vaša 84.996 dolara (jer želite punih 840 konjskih snaga) daje vam automobil koji je sposoban za 0-50 km/h u jednoj sekundi, 0-100 km/h u 2,3 sekundi, 9,65secs na 225 km/h (kao što je potvrđeno od strane National Hot Rod Udruga), sposobnost povlačenja 1.8g, i naravno, WHEELIES.
Proizvodnja Demona počinje ovog ljeta, s isporukama na trgovce SRT-a kasnije tijekom godine. 



0 komentari :

Objavi komentar

Podijelite: